Surfing the North Sea

Catch a wave and your sitting on top of the world!

Het golfsurfen dat ooit enkel weggelegd was voor rebelse Amerikaanse jongeren kan nu ook door uw medewerkers beoefend worden. De initiaties worden gegeven met mini malibu’s. Deze lange, brede boards zijn vrij stabiel en hebben een groot drijfvermogen. Onze instructor geeft je de nodige tips zodat je op het einde van de sessie rechtop een golf afsurft.

Rafting op een snelstromende rivier is plezant, maar rafting op zee is nog veel spectaculairder. Het trotseren van getij, branding, wind maken het een unieke ervaring! In teams van 7 personen neem je het tegen elkaar op. Het startschot wordt gegeven en samen ronden jullie zo snel mogelijk de boeien. Teamspirit, doorzettingsvermogen en tactiek, daar draait het allemaal om.

Met een peddel en een speciaal voor de zee ontworpen kajak trek je het water op. Vanaf het strand leken de golven een stuk kleiner. Je klimt op de kajak en probeert recht door de golven te varen. Wonderbaarlijk genoeg kom je door de branding heen. Nu weer terug. Opeens word je opgetild, je boot gaat steeds sneller vooruit en …je surft op de golven!!! Sensatie gegarandeerd!